NYHETER

Lokal banddebut på Kolvereiddagene

11.7.2023


Trine med Bakmenn går på scenen sammen for første gang under Kolvereiddagene.

Trine med Bakmenn består av tilflyttede bandmedlemmer, alle med lang erfaring fra musikkbransjen. Lørdag 12. august debuterer de sammen på scenen med egenskrevne låter sammen med noen coverlåter. De garanterer god stemning.

– Det blir mye rock'n' roll og det meste på norsk. Vi presenterer kjente låter med ny norsk tekst, sier vokalist Trine Stenersen.

Lover allsang

Når rockebandet står på scenen på Kolvereiddagene er det etter konserten med Postgirobygget på kvelden og som husband på dagtid. Trine skal også være konferansier under Kolvereiddagene.

– Vi håper folk kommer, for vi gleder oss veldig til å vise fram det vi har lagd og øvd på. Vi er stolte over repertoaret vårt og tror dette passer kolvereidpublikummet godt. De er glad i god musikk og allsang – så har vi også bestilt godt vær, forteller Trine som opprinnelig er fra Hammerfest.

Sammen med seg på scenen har hun Fredrik Østvang Duna på gitar, Fredrik Skreddernes på tangenter, bassisten Dag Aksel Overholdt og Tom Antonsen på slagverk.

– Hva mer trenger man?, ler Trine.

Et solid program

At allsangfaktoren på årets Kolvereiddager blir skyhøy, kan arrangør Åke Rønningen bekrefte.

– Ingen av årets artister har tidligere opptrådt på Kolvereid, og samtlige byr på et repertoar hvor man kjenner sangene og hvor vi bare må synge med. Det er viktig for oss å kombinere lokale band med større artister. Denne debuten bør du få med deg, for det blir knallbra, sier Rønningen.