Nordens største popfenomen kommer til Norges minste by!

Wake up, Ellioteers! I august kommer popyndlingen Isac Elliot til Norge på nytt.

I går kveld skapte han igjen kaos i Oslo Spektrum. Siden Isac Elliot slo gjennom med låta «New Way Home», har det finske popidolet hatt et solid og godt grep rundt sin store og entusiastiske fanskare i Norge. Han har trukket fulle hus i Oslo, Stavanger og Bergen.

Torsdag 11. august 2016 entrer Isac Elliot utendørsscenen i sentrum av Kolvereid i Nord-Trøndelag.

– Det er nesten ikke til å tro. At det største popfenomenet som Norden har å by på kommer til Norges minste by, er ikke mindre enn fantastisk, jubler Torkil Marsdal Hanssen i Kolvereiddagene og Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors.

Billetter kjøper du på hoopla.no.

Til tross sin unge alder, kan Isac Elliot allerede se tilbake på en bemerkelsesverdig artistkarriere. Og best av alt, det har såvidt begynt. Popfenomenet som fylte 15 år i desember tok vårt langstrakte land med storm i 2013 med gigahiten «New Way Home». Senere samme år skapte han fullt oppstyr med sin opptreden på VG-lista Topp 20 og Norway Cup.

Siden har det fortsatt: Utsolgte konserter i Norges største byer. I Norges minste by forbereder de seg på det som blir den største konserten noensinne.

– Vi har gjort Marcus & Martinus med 1.500 publikummere her før. Det var innendørs. Nå må vi flytte utendørs, sier Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors, som arrangerer konserten.

Den rusfrie konserten blir del av det årlige arrangementet Kolvereiddagene. Martnadssjefen er spent, men gleder seg mest.

– Vi har et fantastisk konsertområde midt i Kolvereid sentrum med plass til flere tusen mennesker. Til vanlig er utfordringen at det er for stort. Til torsdag den 11. august er det perfekt. Og kanskje bør du sikre deg billetter i god tid, sier Marsdal Hanssen.

66d940a7-0454-4bb1-b9e7-a189cd9e07ac
Iskaldt på torget i Norges minste by i februar. I august blir det hett, tror Kolvereiddagenes leder Torkil Marsdal Hanssen og Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors.

For mer informasjon om Isac Elliot: isacelliot.com

Info om selve konserten:
Kari Strøm, Kolvereid Røde Kors
Mob. 95023330, kari.strom@ntebb.no

Info om Kolvereiddagene 2016:
Torkil Marsdal Hanssen, leder Kolvereiddagene
Mob 97976065, post@kolvereiddagene.no