Marte er årets konferansier

Vi har gleden av å presentere Marte Volden som årets konferansier!

Marte er ei vaskeekte Kolvre-jeint med mange jern i ilden, spesielt innen sang. Du har kanskje tidligere lagt merke til henne som sanger og frontfigur i Kolvereid Storband, som sopran i koret Mixdur og i gruppa Kolvereidkvintetten.

Etter å ha utforska verden bestemte hun og sin partner seg for å vende tilbake til Ytre Namdal for rundt fem år siden. Grunnen for tilbakeflyttinga forklarer hun enkelt:

– Kolvereid og Ytre Namdal er den beste plassen på jord. Nå er hun lykkelig bosatt på Kolvereid med samboer og to barn.

Stolt Kolvre-patriot
Om oppgaven som konferansier sier Marte følgende:
– Jeg er ingen komiker eller artist sånn sett, men jeg er Kolvre-patriot og stolt av plassen min og Kolvereiddagene. Derfor håper jeg at jeg får loset folket igjennom programmet på dagan på en tradisjonell og artig måte, med kanskje noen overraskelser på lur.

Årets husband, Vekselztrøm, blir også å møte flere ganger gjennom dagan. Bandet består av de talentfulle guttene Aksel Solvang Rønningen, Jakob Moen og Jakob Vennevik på rundt 16 år.
– Disse unge gutta må dere høre. Jeg er stolt over å ha de i ryggen og at de får sjansen til flere musikalske innslag. Ellers gleder jeg meg veldig til åpningsshowet og til å få presentere barn og unge på NTE-scenen!

Vedrørende programmet har Marte følgende kommentarer:
– Standup med Erlend Osnes blir konge og quiz i teltet er alltid en suksess. Gleder meg også til å høre Fredrik Kristiansen på NTE-scenen, han sitter med mye musikk inne og det er fint at han kommer igang med spilling i Ytre Namdal.

Ellers ser hun frem til vanlig daga-liv; det å møte familie, venner og folk i alle aldre i gatan og en ‘snurrom’ på tivoli.

– Det er alltid godt humør og god stemning på dagan, avslutter Marte.