#kdagan får sin egen kunstner!

Kolvereiddagene får i år sin egen KD-kunstner, slik Moldejazz og andre store festivaler gjerne har. Møt KD-kunstner Sigrid Wangsfjord Moe!

Under Kolvereiddagene 2016 kan du kjøpe både flotte akvareller og lokal rakvedkunst! Nærøy folkebibliotek presenterer 11.-13. august lokalkunstneren Sigrid Wangsfjord Moe,

som blir historiens første KD-kunstner.

Wangsfjord Moe har hadde sin første separatutstilling på Norveg i 2015, og fikk mange gode tilbakemeldinger.

– Det var en positiv erfaring å ha med seg. Da jeg fikk spørsmål om å delta på Kolvereiddagene, måtte jeg jo bare si ja! sier Wangsfjord Moe.

Hovedinnholdet i salgsutstillingen blir akvarell, men arbeider basert på både rakved, ull og tekstil blir også å se.

kgerd
Biblioteksjef Gerd Toril Aune. Foto: Ytringen.

– Vi gleder oss til å vise frem lokal kreativitet, og er spesielt fornøyd med at Sigrid Wangsfjord Moe besøker oss i år, sier biblioteksjef Gerd Torild Aune.

Kolvereiddagsutstillingen er en naturlig del av folkebiblioteket sin aktivitet. De har lang erfaring med utstillinger, både av profesjonelle og amatører.

– Vi ønsker å legge til rette for at flest mulig skal ha mulighet til å oppleve kunst i sitt nærmiljø. Vi er derfor glade for å være samarbeidspartner til Kolvereiddagene, og at vi kan bidra med aktivitet under folkefesten.

Ønsker du å bli bedre kjent med årets Kolvereiddagskunstner, sett av tid til Nærøy folkebibliotek under dagene. Til så lenge kan du ta en titt bloggen:
http://elrudas.blogspot.no/ eller på instagram #elruda.

Åpningstider Kolvereiddagsutstillingen
11. august 12:00-19:00
12. august 10:00-15:00
13. august 10:00-14:00