Kan bli vanskelig å få kjøpt Isac Elliot-billett på døra

Har du ikke sikret deg billett på forhånd, kan du bli stående utenfor sperringene når Isac Elliot går på scenen i Kolvereid 11. august i år.

Intet mindre enn «en spesiell og unik konsert» lover Isac Elliot (IE) når han går på utescenen på Kolvereiddagene torsdag 11. august. Det har fansen fra sør til lengst nord i landet fått med seg. Det kan være lurt å sikre seg IE-adgang allerede nå, sier Kari Strøm hos Kolvereid Røde Kors, som står bak arrangementet.

Kan bli trangt ved inngangen

– Vi venter mye folk. For å unngå lange køer og forsinkelser ved inngangen, må vi prioritere de som har med seg forhåndskjøpte billetter, sier Strøm.

Billettbestillingene tikker inn fortløpende på hoopla.no. For å være sikker på å komme inn på konsertområdet før det finske popfenomenet endrer scenen med sine dansere, kan det være lurt å skaffe seg det magiske adgangsbeviset før du reiser på ferie.

Billetter kjøper du på hoopla.no

– Ja, det tror jeg er lurt. Ellers kan det være at du må belage deg på å stå lenge i kø. Blir det så mye folk som vi håper og tror, er forhåndsbilletten den beste garantien for at du er på rett sted når konserten starter, sier Strøm.

Lover en «unik performance»

IE har i juni gjennomført en strålende turné i USA, og skapte nær sagt kaos da han nylig gjorde en opptreden i Oslo. I en videohilsen til fansen på www.kolvereiddagene.no snakker han direkte til sine store norske fanskare.

– Den 11. august kommer jeg tilbake for å gjøre en spesiell og unik performance for det lokale Røde Kors i Kolvereid. Det blir en unik kveldskonsert, så jeg håper å se dere alle der! SEE YOU!!! sier popyndlingen.