Isac Elliot: Kolvereid blir spesielt og unikt!

11. august entrer den finske popyndlingen Isac Elliot scenen på Kolvereiddagene. – Det blir en spesiell og unik konsert, sier Elliot i en video på Kolvereiddagenes facebooksider.

I sin videohilsen snakker Isac Elliot for første gang til sine store norske fanskare etter konsertene i Hamar og Trondheim mai.

– Men vet dere hva? Jeg kommer tilbake!!!

Og det er selvfølgelig konserten på torsdag under Kolvereiddagene han har i tankene.

– Den 11. august kommer jeg tilbake for å gjøre en spesiell og unik performance for det lokale Røde Kors i… KOLVEREID heter det! sier Elliot med klar og tydelig uttale.

– Det blir en unik kveldskonsert, så jeg håper å se dere alle der! SEE YOU!!! sier popyndlingen og bruker høyrehånda til å hilse direkte til fansen.

Se video her:

Arrangørene gleder seg også

Til tross sin unge alder, kan Isac Elliot allerede se tilbake på en bemerkelsesverdig artistkarriere. Popfenomenet som fortsatt er bare 15 år, turnerer i USA nå i juni, før han kommer til Kolvereid i august. I Norges minste by forbereder de seg på det som blir den største konserten noensinne.

– Det er nesten ikke til å tro. At det største popfenomenet som Norden har å by på kommer til Norges minste by, er ikke mindre enn fantastisk, jubler Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors, som står bak konserten.

Billetter kjøper du på hoopla.no.