For noen blir ISAC ELLIOT-konserten ekstra spesiell…

Tenåringsidolet ISAC ELLIOT kommer tett på fansen når han avslutter sommerens turné på Kolvereid. En håndfull av de med billett får også møte popyndlingen personlig.

– This week Kolvereid, Norway and Tubecon, Finland. Last shows for the summer. Hope to see you there! meldte ISAC ELLIOT på Facebook mandag.

Meet & Greet

Og tirsdag kom meldingen om at den finske yndlingen faktisk mener det han sier:
ISAC ELLIOT vil møte heldige fans personlig på Kolvereid torsdag 11. august!

– Fans fra hele landet har spurt i flere måneder om det vil bli Meet & Greet (personlige møter med artisten) i forbindelse med opptredenen på Kolvereid. Nå har vi fått bekreftet at ISAC ELLIOT åpner for å møte en håndfull, sier Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors, som sammen med Kolvereiddagene står bak konserten.

Trekkes på billetten

 Strøm forteller at de heldige som får møte ISAC ELLIOT personlig, vil bli trukket ut blant de forhåndssolgte billettene.

Har du ikke sikret deg billetten allerede, har du fortsatt muligheten: www.hoopla.no. Men du bør være rask. Av sikkerhetsmessige grunner har arrangørene satt et tak på 2.200 publikummere. Kolvereid Røde Kors er opptatt av at sikkerheten skal være godt ivaretatt for både artister og besøkende.

– Vi venter mange publikummere og ønsker at så mange av dem skal få en hyggelig, trygg og nær opplevelse med ISAC ELLIOT – også de som ikke er så heldig å få møte ham personlig. Uansett er forhåndsbilletten den beste garantien for at du er på rett sted til rett tid, sier Strøm.

Det vil være mulig å kjøpe billetter til ISAC-ELLIOT-konserten også i døra. Men vil du være med på M&G-trekningen, må du ha kjøpt billetten før klokken 12, torsdag 11. august. Da blir de heldige vinnerne trukket ut.

Lover en «unik performance»

ISAC ELLIOT har i juni gjennomført en strålende turné i USA.  Nå avslutter han sine rekke av sommerkonserter på Kolvereid. Og i en videohilsen til Kolvereiddagene snakker han direkte til sine store norske fanskare.

– 11. august gjør jeg en spesiell og unik opptreden i Kolvereid. Det blir en unik kveldskonsert, så jeg håper å se dere alle der! sier popyndlingen.

For noen ekstra heldige, blir altså konserten helt spesiell og unik…