En eksklusiv lokalmat-opplevelse og sommerfest

En treretters ganeeksplosjon med Gluntan som ekstranummer. KD-banketten lørdag 13. august blir en opplevelse helt utenom det vanlige. Kun 180 plasser…

For første gang inviterer Kolvereiddagene til den stilfull matopplevelse med gode dansemuligheter i Kulturhuset i Nærøy. Det skjer lørdag kveld, og har fått navnet KD-banketten.

– Vi er en del av en region som produserer fantastiske matråvarer, og vi har dyktige kokker som skaper ganeeksplosjoner av dem. Dette ønsker vi å presentere og vise fram gjennom et nytt og stilfullt konsept, sier Torkil Marsdal Hanssen, leder av Kolvereiddagene 2016.

Andreas Holmboe er en av Matregionens fremste kokker. Foto: Eystein Fiskum Hansvik/Ytringen
Andreas Holmboe er en av Matregionens fremste kokker. Foto: Eystein Fiskum Hansvik/Ytringen

Han er jublende glad for at kjøkkensjef ved Norveg, Andreas Holmboe, blir kokk på den aller første KD-banketten. Inntil 180 deltakere får plass på de 20 rundbordene som dekkes med hvite duker i Folla i Kulturhuset lørdag 13. august.

– I en treretter presenterer vi kortreiste råvarer som er på sitt aller beste akkurat nå, sier Holmboe.

Det blir både fisk og kjøtt, surt og søtt og drikke til maten. Etterpå kan du svinge deg til selveste Gluntan. Banketten har selvfølgelig egen bar med 20-årsgrense.

Bordbestilling må gjøres på forhånd, billetter selges ikke på døra. Og med kun 180 plasser tilgjengelig, bør du skynde deg å bestille.

Bestill i dag på epost til post@kolvereiddagene.no