D.D.E. på fredag på Kolvereiddagene 2016

Når D.D.E. legger ut på Norgesturné for 25. gang i år, står endelig Kolvereid på turnélista!
 
20 år etter at landet ble beriket med monsterhit’en Det går likar no entrer Bjarne Brøndbo & co utescenen på Kolvereiddagene fredag 12. august.
 
– Det er fantastisk å få D.D.E. til Kolvereid. Vi får nå muligheten til å samle flere generasjoner til god, gammeldags utefest, sier leder Torkil Marsdal Hanssen i Kolvereiddagene.
 
Årets komite jobber tett med sentrale næringslivsaktører om å utvikle Kolvereiddagene. Samarbeidet har som mål å å utvikle Kolvereiddagene til et arrangementet som oppnår stor publikumsoppslutning og bidrar til positiv oppmerksomhet om Kolvereid og regionen også utenfor vårt eget nærområde. 
 
– Samarbeidet med næringslivet vil bidra til å fornye Kolvereiddagene som en fantastisk folkefest. Vi er glade for at vi i samarbeid med Kolvereid Røde Kors kan tilby et storslått rusfritt arrangement med Isac Elliot, Nordens svar på Justin Bieber, på torsdagskvelden. Og fest med D.D.E. på fredag blir det enda likar, sier Marsdal Hanssen.
Allerede på 80-tallet gjorde de populære trønderrockerne seg godt kjent i Ytre Namdal: Under navnet After Dark spilte de på hvert et festlokale i regionen fra 1984 og fram til de ble D.D.E. i 1991.
 
Når D.D.E. i år legger ut på sin 25. Norgesturné, er det gått 20 år siden de for alvor slo gjennom som et av landets aller beste og kjæreste liveband med Det går likar no. Da hadde de allerede lagt et solid grunnlag gjennom studiealbumene Rai-Rai ogRai2.
 
Vi satser på å fylle Kolvereid Torg med sang- og festglade mennesker fredagskvelden på Kolvereiddagene, og inviterer herved til en fantastisk feiring av 20-år med Det går likar no – og 33 år med Kolvereiddager.