Besøk Barnas Festival på #kdagan

Barn får sin egen festival i Nærøyhallen under Kolvereiddagene 2016.

Barnas Festival setter moro, lek, trivsel, opplevelser og fysisk aktivitet i sentrum. Hver eneste dag under Kolvereiddagene – fra klokken 12 til 16 – foregår Barnas Festival i Nærøyhallen, i samarbeid med Sparebank 1 SMN.

Her kan du ri på dinosaur, besøke et 20 meter langt lekesenter, teste ut helt crazy hesteridning og masse annen moro. Noen aktiviteter er gratis, noen er det betaling på.

– Pengene går til et veldig godt formål. Nemlig nye tilbud for barna under dagene neste år, sier Ingrid Anna Bråtteng hos arrangøren.

Tilbudet i Barnas Festival er spesielt rettet mot barn opp til 10-12 år. Sammen med leverandøren Eventmarked.no, stiller Kolvereiddagene med et stort antall vakter for at Barnas Festival skal være både trygt, sikkert og moro for store og små.

– Hver eneste dag blir det også noen overraskelser under Barnas Festival, forteller Bråtteng, som sammen med Sissel Moe Forås Schjelderup har utviklet det splitter nye KD-tilbudet.

– På utsida av hallen monterer vi opp en motorisert strikktrampoline og en barnekarusell for de aller minste, sier Sissel.

Barnas Festival kommer i stand gjennom et samarbeid mellom Kolvereiddagene og Sparebank 1 SMN.

– Bolyst er viktig for utviklingen av vår region. Å arrangere KolvereidDagene er en viktig tradisjon som skaper bolyst og stolthet av hjemplassen sin. Barna er vår fremtid – å få lov til å være med på å realisere en aktivitet hvor latter, glede og mestring utøves er flott, sier banksjef Beate Skillingstad.

Her kan du se noen av aktivitetene under Barnas Festival:

Trampoline: Hopp 5-6 meter opp i lufta, slå baklengs salto uten øvelse og være helt trygg. Du er sikret i en sele med påmontert kraftige strikk.

Crazy Hesteridning: En ny og morsom aktivitet som barna elsker. Kjent fra bla. a. Thomas og Harald, men her i barnestørrelse.

 

Karusell: Nostalgisk karusell for de aller minste. Går passe fort og passe sakte. 6 barn kan kjøre samtidig.

Sommerfugl Lekeland: En 20 meter lang larve med lekesenter i magen. Her kan du krype inni larven og oppleve en fargerik safari. Klatrestige, boksesekker, luftdusj, sofa, sklie og masse gøy. Her kan 20 barn leke samtidig. For deg som synes hoppeslott er gøy, så er dette ti ganger bedre!

 

Møt en dinosaur: Animatroniske dinosaurer som barna kan ri på. Store dinosauregg som barna kan krype inni, slik at foresatt kan ta fine bilder. Er du heldig så får du gi en av dinosaurene en klem. De tøffeste får stikke handa inni munnen på T-rex.

 

Airbrush Tattoo: En drøm for deg som liker farger, sport, edderkopper eller hva som helst. Velg blant flere hundre mønster. Vi sprayer på. Tar kun få sekunder. Varer opptil en uke. Skikkelig kult. Alle aldre, også voksne…

Det blir også muligheter for å få pyntet på håret: