Begrenser ISAC ELLIOT-publikum til 2.200 på grunn av sikkerheten

Arrangør Kolvereid Røde Kors setter stopp etter 2.200 solgte billetter til ISAC ELLIOT-konserten på Kolvereid torsdag 11. august. Det skjer etter en ny sikkerhetsvurdering.

Med bakgrunn i hysteriske og kaotiske tilstander ved Markus & Martinus-konserter tidligere i sommer, har Kolvereid Røde Kors gjennomgått sikkerheten for arrangementet på nytt. Sist fredag skulle popidolene fra Trofors opptre på barnefestivalen «Sommarlov» i Malmø. Konserten ble avlyst fordi arrangørene fryktet at de ikke kunne ivareta sikkerheten for publikum.

Billetter kjøper du på krk.hoopla.no/sales

I likhet med andre arrangører av konserter med artister som trekker store og unge fanskarer, har også Kolvereid Røde Kors gjennomgått sikkerhetsrutinene på nytt foran ISAC ELLIOT-konserten på Kolvereid Torg torsdag 11. august.

– ISAC ELLIOT sin fanskare er ikke mindre ivrige enn Marcus & Martinus-fansen, og gjør det de kan for å komme så tett på idolet som mulig. Det vi har sett fra tilsvarende konserter i sommer, gjør at vi nå skjerper kravene til sikkerheten, sier Tom Christian Håpnes hos arrangøren.

Håpnes har utarbeidet risikoanalysen for konserten. Kolvereid Røde Kors er opptatt av at sikkerheten skal være godt ivaretatt for både artister og besøkende. Den nye sikkerhetsgjennomgangen tilsier at antall publikummere reduseres.

– Vi setter derfor et tak på 2.200 billetter, opplyser Håpnes.

Det betyr at konserten kan bli utsolgt, som Marcus & Martinus-konserten på Rørvikdagene. Vel halvparten av de tilgjengelige billettene er allerede bestilt.