Anne Holthe – Årets Kolverik 2019

I år var det Anne Holthe som ble årets Kolverik 2019

Årets Kolverik er den høyeste utmerkelsen du kan få på Kolvereid. Siden hederen ble tildelt Jonn Antonsen som den første i 1987, er Årets Kolverik utdelt 32 ganger. Prisen deles ut til kvinner, menn og foreninger. I år gikk prisen til Anne Holthe.

Om Årets Kolverik 2019 sier juryen:

Årets Kolverik har et medfødt ønske om å bidra positivt i sitt lokalsamfunn, uten å ha behov for oppmerksomhet eller heder. Årets prisvinner er et pålitelig arbeidsjern, fullstendig blottet for evnen til selvskryt. Det til tross for utallige dugnadsbidrag både på og utenfor Kolvereid.

Denne hederskvinnen hadde et varmt og bankende hjerte for ungdomslaget og den lokale 4H-klubben i grenda hun vokste opp. Da hun midt på 90-tallet gjorde Kolverik av seg på ordentlig, fikk også 4H på Kolvereid nyte godt av det varmet hjertet.

 Nokså raskt fikk også Kolvereid Vel og flere særgrupper i Kolvereid Idrettslag dra nytte av den stødige dugnadsressursen. Som idrettsmamma har hun bidratt aktivt i bakgrunnen for handball- og fotballag der ungene har deltatt. I svømmegruppa har hun tatt enda større oppgaver. Det er ikke få helger som er brukt på svømmestevner opp gjennom årene.

 Årets Kolverik har hatt flere styreverv, blant annet i KILs svømmegruppe. Og i to tiår har hun også vært en del av styret i Kolvereid Vel, hvor hun også har gjort viktig dugnadsarbeid for Kolvereiddagskomiteen gjennom flere år.

 Mange av dere kjenner henne godt som fra ulike virksomheter på Kolvereid, blant annet fra Kolvereid Fjordhotell og B-Young. Både gjennom arbeidsliv og fritid har årets prisvinner satt sin ære i å yte god hjelp og service, for å skape et best mulig lokalsamfunn for oss alle.

 

Gratulerer Anne!