Advarsel: Et historisk politisk sirkus

Torkil Marsdal Hanssen skal lede årets politikershow på Kolvereiddagene.

 

Kolvereiddagene 2019 lover et historisk politikershow når listetoppene for de nye Nærøysund-partiene skal kjempe om nettopp din stemme.

Kolvereiddagene har vært åsted for partilederdebatter ved både kommune og fylkestingsvalg. Ofte har det blitt et realt politikershow med både høy temperatur, spissformuleringer og høylytt latter.

Historisk debatt

Det er lite som tyder på at det temperaturen blir mindre denne, når listetoppene i helt nye partier skal kjempe om din gunst for å ta makta i en flunkende ny – og langt større – kommune, nemlig Nærøysund.

Torkil Marsdal Hanssen fra kommunikasjonsselskapet PKOM AS har ledet politikershowet på Kolvereiddagene ved de siste valgene. Han gleder seg allerede.

– Aldri før har noen hatt en ambisjon om å bli ordfører i Nærøysund kommune. Dette blir en historisk debatt, sier Marsdal Hanssen.

Vil kreve tydelige svar

Alle partier som stiller liste til det første kommunevalget i Nærøysund vil bli invitert til debatten. Marsdal Hanssen forventer at alle partiene stiller med sine listetopper.

– Vi kjenner alle til hvordan den politiske prosessen rundt sammenslåingen. Det har ikke akkurat vært fryd og gammen – heller ikke innenfor de enkelte partiene, sier Marsdal Hanssen.

– På Kolvereiddagene tar vi utgangspunkt i usikkerheten som Kolvereids og deler av Nærøys innbyggere kjenner på før sammenslåingen ved nyttår. På vegne av dere, skal vi sørge for at den som ønsker å bli ordfører i nykommunen må gi dere tydelige svar!

Politikershowet foregår i teltet på Kolvereid Torg Fredag 09. august kl. 12.00.