200 billigbilletter lagt ut for salg

Med hjelp av Sparebank 1 SMN legger Kolvereiddagene ut 200 superbillige billetter til et rusfritt Sommerparty uten aldersgrense. Førstemann til mølla gjelder…

Kolvereiddagene 2017 følger opp fjorårets barne- og ungdomsarrangement, og inviterer også i år til storstilt, rusfritt konsertarrangement på Kolvereid Torg torsdag 10. august.

– Barn og ungdom er viktige målgrupper for Kolvereiddagene, og vi ønsker å tilby dem gode, positive opplevelser. Jeg er kjempefornøyd med at våre samarbeidspartnere i næringslivet deler dette ønsket, og gjør det mulig å lage et skikkelig Sommerparty for de yngste også i år.

Det sier KD-leder Torkil Marsdal Hanssen, som sammen med Møbelringen og Sparebank 1 SMN er glade for å kunne presentere ungdomsbandet Laidback og trønderrapperne Skei&PT på Kolvereid Torg, torsdag 10. august.

200 billigbilletter – førstemann!!!

– Det er sponsorene som gjør det mulig å tilby en festlig, rusfri konsertopplevelse – helt uten aldersgrense, og til en svært hyggelig pris. Artig er det også at Sparebank 1 SMN nå legger ut 200 billetter til enda hyggeligere pris. Her gjelder først til mølla-prinsippet, forteller Marsdal Hanssen.

Her sikrer du deg billetter til årets Sommerparty!

– Bolyst er viktig for utviklingen av vår region. Kolvereiddagene er en viktig tradisjon som skaper bolyst og stolthet av hjemplassen. Barna er vår fremtid og å få lov til å være med på å realisere latter, glede og opplevelser for de unge, er flott. Jeg gleder meg ekstra over at knalldyktige og fremadstormende Laidback skal få vise seg fram for et stort og godt publikum, sier banksjef Beate Skillingstad.

Dette er Skei & PT

Rap-duoen Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer. Sist høst deltok de i TV2s nye storsatsing «The Stream», og endte på en sterk tredjeplass. Låten «Målløs» har over tre millioner avspillinger på Spotify. Fengende refrenger og god tekster, gjør at de treffer både den yngre garde og godt voksne.

Laidback – fremadstormende og rådyktige rockere fra Vikna. Dette vil du ikke gå glipp av!

Dette er Laidback

Ungdomsbandet Laidback fra Rørvik kjører oppvarming, og det vil du garantert ikke gå glipp av! Gutta fra Vikna har gjort flere jobber i det siste, og legger sommeravslutning til Kolvereid.